Location:


Search
Products & Services:Browse
Products & Services:


Browse Companies:

Share on whatsapp Share on Whatsapp
Rr Pro Transport's logo

Rr Pro Transport

52k, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.
Tel: 6010-210-1692
Email: hi@senangpindah.com
Website: www.senangpindah.com

Kami di RR Pro Transport sentiasa bersedia untuk menawarkan kepada anda, para pelanggan kami servis perkhidmatan terbaik kami. Semua servis lori sewa kami disertakan dengan pemandu lori kami yang boleh dipercayai, kompeten, berkelayakan dan bertanggungjawab untuk membantu anda.

Kami pasti akan melakukan yang terbaik untuk memenuhi keperluan anda. Jikalau anda tidak pasti tentang jenis pengangkutan yang anda perlukan, anda boleh sentiasa menyemak dengan kakitangan kami melalui telefon. Sekiranya kami dapat membantu anda dengan servis lain yang berkaitan, sila hubungi kami juga. Ini mungkin termasuk perkara seperti tenaga manusia tambahan untuk permindahan, servis pembungkusan, servis pembongkaran dan pemasangan perabot, servis pembuangan barangan lama, dan lain lain lagi dengan sedikit cas tambahan.

Pastikan pemindahan anda berjalan dengan lancar dengan menyewa lori dari kami. Kami boleh membekalkan semua yang anda perlukan untuk memastikan langkah anda semudah mungkin. Kami mempunyai aksesori seperti troli tangan, tali, selimut dan kotak pembungkusan.

Jadi hanya hubungi kami segera kerana kami bersedia untuk membantu anda!


Related Profiles

Venkat Transport
Venkat Transport
Crown Line (M) Sdn Bhd
Pioneer Movers Sdn Bhd
Kee Han Transport Sdn Bhd
Alpha Removals Sdn Bhd