Location:


Search
Products & Services:Browse
Products & Services:


Browse Companies:

Share on whatsapp Share on Whatsapp
Amaris Dental's logo

Amaris Dental

Rruga Azem Galica Tirana Tirana 1047
Tel: +355 69 312 2553
Email: web@amarisdental.com
Website: amarisdental.com

AmarisDental është një nga klinikat më moderne në Tiranë. Me staf te kualifikuar dhe me eksperiencë, klinika jonë është e specializuar në shërbimet dentare si: Implante dentare, kirurgji dentare, zbardhim dhëmbësh, pastrim rrënjësor, ura dentare , stomatologji për fëmijë etj. Krijuar në vitin 2003 AmarisDental gjithashtu është bër një qëndër e besuar për turizmin dentar. AmarisDental è una delle cliniche più moderne di Tirana. Con staff qualificato ed esperto, la nostra clinica è specializzata in servizi odontoiatrici come: impianti dentali, chirurgia dentale, sbiancamento dei denti, pulizia delle radici, ponti dentali, odontoiatria pediatrica, ecc. Fondato nel 2003, AmarisDental è diventato un hub di fiducia per il turismo dentale. AmarisDental is one of the most modern clinics in Tirana. With qualified and experienced staff, our clinic specializes in dental services such as: Dental implants, dental surgery, teeth whitening, root cleaning, dental bridges, pediatric dentistry, etc. Established in 2003 AmarisDental has also become a trusted center for dental tourism.


Keywords

dental